2019. január 13 Galapagos - Titicaca - Machupichu - Nazca

Galapagos és Humboldt explorer

1. nap - Január 13 .:  Indulás Bécsből Lima városába, Peru.

2. nap : Utazás a Pisco-ba, ahol egy kis repülőgépen a Nazca vonalakat a megnézzük kisrepüljőből. 

     

 

3. nap:  Kis Galapagos, Pisco hajókirándulás ISLAS BALLESTAS-ba, visszatérés Lima-ba, Lima esti városnézés,  Repülés Cuscoba,
 

 4. nap:  Vonattal a MAchupichu-ra

https://www.perurail.com/trains/belmond-hiram-bingham/

 

5. nap: Vonattal a Titicaca tóra

6. nap: Titicaca.

A Titicaca-tó a legmagasabb hajózható tó a világon 3856 méterrel a tengerszint felett, nagyobb, mint Svájc. Az öblei és szigetei, mint Amantani és Taquile,  élnek az Aymaras és Quechuas törzsek, amelyek Peru legrégebbi emberei közé tartoznak. Itt a látogatók keresztülmennek a régi hagyományos falvakon, ahol a spanyol a második nyelv, és ahol az ősi mítoszok és hiedelmek még élnek. Látogasson el a híres Uros úszó szigetére. A helyi vezető bemutatja lakóikat, és megmagyarázza a történelmüket és hagyományaikat. Itt lesz egy szép haózás a kis kézzel készített hajókon a lebegő falvak küróül.

 

 

7. nap :   Szabad nap nap a tó körül, repülés Lima-ba

8. nap :  Transzfer a repülőtérre, Galapagosba induló járat,  Galapagos éjszaka

9. nap Január 21 .:  San Cristobal -  Galapagosba érkezve, transzfer Humboldt Explorerre. Szállás, chechdive és biztonsági tájékoztató. Az ebédet a merülés előtt, vacsorát a merülés után szolgálják fel. Ezután a hajó a heti szafarira vitorlázik a Galapagos-szigetekre.
10. nap: North Seymour -  Két merülés (reggel és délelőtt) teknősök, pörölycápák, oroszlánfókák, délutáni és éjszakai merülés Darwin a sziget (20 óra). 
A sziget vulkanikus eredetű - egyenes, sziklák borítják. Kiváló feltételek vannak a gyönyörű csodálatos fregattok fészkelésére.
11. nap: Darwin- sziget - Darwin-  sziget, valamint a Wolf sziget, kiváltságos szigetekkel a víz alatti élményekért. A világ egyik legjobb merülései itt találhatóak. Láthatunk: mantákat, galapagosi cápák, pörölycápák. sas sugarak, kocsik és bálnavadák. Nem lenne jó találkozni bálnákkal vagy gyilkos bálnákkal. Nagy áramlási potenciál. 12-30 méteres mélységben merülünk. 
A merülés 6: 30-kor, 9: 30-kor, 13: 30-kor és 16: 00-kor. Éjszaka a horgonyon.
12. nap: Island Darwin -  6:30, 09:30, 13:30 és 16:00 óra ismét az esélye, hogy kalapácsfejű, cetcápának sasráják, tonhal, cápák és Galapagos selyem. Este transzfer Wolf Island-ba (2,5 óra).
13. nap: Wolf Island -  V 6:30, 9:30, 13:30 és 16:00 kalapács, paradicsom sas, garnélarák és selyem, teknősök. Éjszakai váltás Isabela-szigetre (15 óra).
14. nap: Isabela-sziget - Cabo Marshall -  V 6:30, 9:30, 11:30 és 15:00 merülések mantákkal, teknősökkel, kalapáccsal, Salema fekete csíkkal, barracuda. éjszakai 
költözni Cousins ​​Rockba (8 óra).

 

15. nap:  Cousin's Rock - 6:30 órakor egy makrózási merülés nagy valószínűséggel látja a tengeri lovakat, a békahalat, a pecséteket, a sas sugarakat. Ebéd és vissza Santa Cruzba (3 óra). Látogassuk el a szárazföldet, ahol megfigyelhetjük az elefánt teknősöket, és meglátogathatjuk Puerto Ayora városát. A vacsorát szárazföldön szolgálják fel. A hajónak csak egy napja van a szárazföldön.
16. nap:  San Cristobal - Korai reggeli pincékkel és iguánokkal a szárazföldön, reggelivel, kilenc órakor elhagyva a hajót. Transzfer a repülőtérre, indulás Quitoba. Szállás a RIO Amazonas.
 
17. nap:  Quita központja (Ecuador fővárosa) 1978-ban szerepel az UNESCO Világörökség listáján. A gyarmati építészet, házak, katedrálisok, templomok és régi folyosók tipikus példája annak, hogy a spanyol kolonikusok jobbak lettek Latin-Amerikában. A város csodálatos panorámás kilátása az Loma Cruz tetejéről visz el, ahol a siklót veszi. Nagyon ajánlunk egy városnézést! Szálláshelyek Hotel RIO Amazonas ****

18. nap:  Indulás Bécsbe / Érkezés a VIE-be

Ár: 4990 Eur + repülőjegy

A jegyár ára 1200Eur körül  van. 

 

Peru: megközelítőleg 800-1600 euró a pontos menetrend szerint és a megrendelt vonat és szállás szintek szerint
Az alapcsomag ára tartalmazza:
• Minden repülőtéri transzferek Quito és a Galapagos  
• Szállás Quito 2 éjszaka **** hotel  
• szállás 7 éjszaka / 8 nap szállítani Humboldt Explorer  
• Teljes ellátás a hajón, beleértve az üdítőitalokat  
• 2-4 merülés naponta (az időjárástól függően és a lehetséges )  
• Minőségi útmutató a helyi vizeken 
 
 
Az ár nem tartalmazza:
• A Galapagos Nemzeti Parkba való beutazás (100 dollár) érvényes, ha a helyi hatóságokat a Galapagosba beírja 
• 35 USD dekompressziós díj
• Tippek a hajók legénysége (80, - 100, -USD)  
• Utazási biztosítás (kötelező)  
• elleni biztosítás lemondás utak  
• búvárkodás biztosítás, kötelező (DAN ajánlott)  
• búvárfelszerelést bérelni (kivéve üvegeket és terhelés)  
• Ki hívja Nitrox 150, -USD / minden alkalommal búvár (opcionális)  
• Turista kártya 20 USD  
• Indulás adó (40 USD)
• Üzemanyag felár (150 USD)
• Bécstől a Galapagosig

• Peru: repülni NAzca felett, szállás 3 *, vonat utazás Machupichu és Titicaca, járatok Lima-Cusco-Juliana-Lima 

 

Ne felejtsük el:
• Búvárkodási engedély naplatokkal  
• Dekompressziós bója  
• Kopogás  
• Búvár felszerelés  
• Búvárruha min. 5 mm-es kapucni és kesztyűvel  
• Az útlevél érvényessége min. 6 hónappal az SR-hez való visszatérés után  
• Legalább 2 szabad oldala van melletted az útlevelén
útvonal:
A Galapagoshoz való eljutás időigényes. A járat körülbelül 20 órát vesz igénybe, repülünk Quito-ba (Equador fővárosa), onnan az egyik Galapagos repülőtérre.
Szállás:
A szálláshelyet az új luxus Humboldt Explorer (2009) biztosítja. A hajó 8 kétszintes kabinra van osztva, saját fürdőszobával, légkondicionálóval és tengerre néző kilátással.
diéta:
A csomag tartalmaz teljes ellátás, alkoholmentes italok (víz, kávé, tea), reggeli, ebéd, vacsora és a merülések közötti tizedik. 
Az ár nem tartalmaz élelmiszereket.
vízumok
Nem szükséges, ha a tartózkodás 90 napot meghalad. Az útlevéllel két laza oldalt kell egymás mellé helyezni a beléptető lemez felhelyezéséhez.
oltás
A Galápagos útvonalon nem szükséges vakcinázás.
időjárás
Az időjárás novemberben nyár, a levegő hőmérséklete 30 ° C, a víz hőmérséklete: 19-26 ° C. Esni tud.
pénz
Az egyetlen jogi fizetés ma az amerikai dollár (USD). A napi pénz felhasználható az amerikai dollár és az ecuadori érmékkel való együttműködésre. Javasoljuk az USD-t.
búvár:
Búvárkodás hajóval rendszerint egy korai merülés 6: 30-kor, majd reggelit, 9: 30-kor merül, ebéd 12:00 órakor. És 2 délutáni merülést 13: 30-kor. És 16: 00-kor A vacsorát általában 19: 00-kor szolgálják fel. A Galapagos Nemzeti Park szabályai szerint az éjszakai merülések tilosak.
Miért van a Galapagoson a legjobb a világon ...? A hideg Humboldt-áramlat hozza sok tápanyagot a tengeri élet, és garantálja, amikor búvárkodás a lehetőséget, hogy tartsa számos állatok egy helyen a nagy állományokban. 
Meglátogattunk számos híres búvárhelyet, de a Galapagosok a világ legjobbjai közé tartoznak ... :-) 
Egy mondat mondása:  JE NAJVIAC ... :-)) !!!
Fontos megjegyzés !!!
Január hónapja a Galapagoson való búvárkodás csúcsidőszakához tartozik, és valójában az utolsó lehetséges, amit sikerült biztosítani! Annak érdekében, hogy ezt az utat teljesítsük, ez feltételes min. 5 búvár. 
Az ár a dollár és az euróval szembeni korona árfolyamán kerül kiszámításra, nagyobb árfolyamváltozás esetén az árat kiigazítják.

 

Facebook

0071.jpg

Online video

Maxlight cestovná kancelária